Termeni și condiții generale

 

1. Informații și dispoziții generale

 

1.1 Site-ul www.aurominvestment.ro, denumit în continuare (Web)site, este un magazin on-line administrat de către Societatea comerciala Aurom Metal Investment S.R.L., cu sediul în București, Sos. Pipera 44, Sectorul 2, România, înregistrată la Registrul Comerțului cu numărul J40/8041/2011, Cod de Identificare Fiscală RO28749458, Cont bancar (IBAN) , RO71BTRLRONCRT0376496701,deschis la Banca Transilvania, denumita in continuare Administratorul site-ului.

 

1.2 Definiția unor termeni:

 

Prin “Comandă” se înțelege orice comandă online lansată de către “Cumpărător” si/sau “Client” către firma prin intermediul site-ului www.aurominvestment.ro.

 

Prin “Vânzător” se înțelege magazinul on-line existent pe website-ul www.aurominvestment.ro, administrat de către Societatea Aurom Metal Investment S.R.L..

 

Prin “Client” se înțelege persoana fizica / persoana juridica sau orice entitate juridica care isi face un cont in site si efectuează o comanda.

 

Prin “Utilizator” se înțelege orice persoana fizica/juridica înregistrata pe site, care, prin finalizarea procesului de creare a contului, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din secțiunea „Termeni si Condiții Generale”.

 

1.3 Site-ul www.aurominvestment.ro si Societatea comerciala Aurom Metal Investment S.R.L., care administrează magazinul on-line, funcționează după legislația română si comunitară în vigoare.

 

1.4 Achiziționarea monedelor, lingourilor din aur și argint, precum si a tuturor celorlalte articole destinate vânzării, precum și folosirea oricărei informații prezente în conținutul site-ului implică acceptarea necondiționată a tuturor acestor termeni și condiții.

 

1.5 Administratorul site-ului are dreptul de a face oricând modificări ale prezentelor prevederi, în funcție de modificarea legislației române în vigoare sau a regulamentelor sale interioare, cu obligația publicării în site înainte de aplicarea lor efectivă, pentru a putea fi vizibile utilizatorilor site-ului.

 

2. Utilizarea website-ului

 

2.1 Sub condiția respectării Termenilor și Condițiilor de utilizare ai acestui Website, Clientul sau utilizatorul pot folosi informațiile prezentate în acesta doar în scop personal. Cu toate acestea, Administratorul site-ului poate schimba, modifica în tot sau în parte, suspenda sau întrerupe acest site sau livrarea monedelor și lingourilor prezentate, în orice moment, incluzând aici și disponibilitatea unor funcții, baze de date sau conținut.

 

2.2 Cumpărătorul este exclusiv responsabil pentru obținerea oricărui echipament sau serviciu auxiliar necesar pentru conectarea la, accesarea, sau utilizarea Website-ului, incluzând aici, fără limitări, echipamente hardware și software precum și servicii telefonice și de date.

 

2.3. Prin înregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumpărătorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vânzătorul își derulează operațiunile comerciale. Notificarea primita de către Cumpărător, după efectuarea Comenzii are rol de informare si nu reprezintă acceptarea Comenzii. Aceasta notificare se poate face electronic (e-mail) sau telefonic. Pentru motive justificate, Vânzătorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor din Comandă. Daca modifica cantitatea de „Bunuri din Comanda” va anunța Cumpărătorul la adresa de e-mail sau la numărul de telefon puse la dispoziția Vânzătorului la efectuarea comenzii si va returna suma achitata. Contractul se considera încheiat intre Vânzător si Cumpărător in momentul primirii de către Cumpărător de la Vânzător, prin intermediul poștei electronice si/sau SMS a notificării de expediere a Comenzii. Documentul si informațiile puse la dispoziție de către Vânzător pe site vor sta la baza Contractului.

 

3. Înregistrare și securitate

 

3.1 Pentru a putea folosi serviciile online oferite de Website, pentru a plasa o Comandă și a primi monedele și lingourile, trebuie îndeplinite cumulativ următoarele condiții:

 

- Cumpărătorul să aibă vârsta de minim18 ani;

 

- Cumpărătorul să își creeze un cont de client, furnizând, în integralitate si cu bună credință, datele solicitate în cadrul acestui proces.

 

3.2 Detaliile furnizate de către Cumpărător în timpul procesului de înregistrare sau în orice moment după aceasta trebuie să fie corecte și complete. Accesul in vederea efectuării unei Comenzii ii este permis oricărui Client/Cumpărător. Pentru motive justificate, Site-ul www.aurominvestment.ro si Societatea comerciala „Aurom Metal Investment” S.R.L., își rezerva dreptul de a restricționa accesul Clientului/Cumpărătorului in vederea efectuării unei Comenzi si/sau la unele din modalitățile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activității Clientului/Cumpărătorului pe Site, acțiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel pe aceștia. In oricare dintre aceste cazuri, Clientul/Cumpărătorul se poate adresa Departamentului de Relații cu Clienții al www.aurominvestment.ro, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor susmenționate.

 

3.3 Cumpărătorul trebuie să informeze Administratorul site-ului în maxim 24 de ore asupra oricăror schimbări survenite în informațiile inițiale furnizate atunci când si-a creat contul de client.

 

3.4 Cumpărătorul trebuie să declare ca este beneficiarul real al monedelor/lingourilor din aur/argint precum si a celorlalte produse achiziționate de pe site.

 

4. Prețurile și plata

 

4.1 Preturile produselor afișate in cadrul site-ului „www.aurominvestment.ro” sunt certe si finale si includ T.V.A. conform legislației in vigoare. Prețurile aferente monedelor, lingourilor, precum si a celorlalte produse prezentate în site sunt actualizate continuu, 24 de ore din 24, 7 zile din 7 si la fiecare „click” efectuat in website  de către  Client sau Utilizator  în concordanță cu evoluția prețului metalelor prețioase de pe piețele internaționale și cu politica de vânzări a Administratorului. Prețurile aferente monedelor, lingourilor, precum si a celorlalte produse comandate sunt cele prezentate în site la momentul finalizării Comenzii, care corespunde momentului în care primiți e-mail-ul de confirmare al Comenzii.

 

4.2 Prețurile aferente monedelor și lingourilor sunt exprimate in lei. Conform legislației românești, toate documentele fiscale care vor atesta achiziția de produse de pe Website vor fi emise în lei.

 

4.3 Nu sunt acceptate plăti parțiale ale comenzilor. In cazul in care se face o plata parțiala, aceasta suma va fi returnata in max. 7 zile lucrătoare de la data solicitarii din partea Clientului.

 

4.4Instrumente de plată: transfer bancar prin ordin de plată , card  VISA/MASTERCARD sau cash in limita  totala a 10 000 lei pentru livrări ramburs pentru persoane fizice si a 5 000 lei pentru persoane juridice pe zi, conform reglementărilor în vigoare.

Plata produselor  care se  aduc doar la comanda se face doar prin transfer bancar sau card.

Plata produselor cu ridicare de la sediul Aurom Metal Investmet TREBUIE EFECTUATA CEL MAI TARZIU PANA LA SFARSITUL URMATOAREI ZI LUCRATOARE , ALTFEL COMANDA VA FI ANULATA  .

 

4.5 NU se pot face livrari în afara Uniunii Europene. In cazul in care Clientul este din EU atunci nu se acceptă plata ramburs.

 

5. Comanda și acceptare

 

Pentru a putea plasa comenzi, Cumpărătorul trebuie sa își facă un cont de client si sa fie de acord cu termenii si condițiile afișate pe „www.aurominvestment.ro”. Validarea acestuia se face imediat ce ati trimis mail-ul de confirmare a inregistrarii contului. Numai după validarea acestui cont, Cumpărătorul poate plasa comenzi online.

 

5.1 Cumpărătorul poate plasa Comenzi, astfel:

 

  • folosind procesul de comandă online pus la dispoziție de Website 24/24 ore,

        sau

  • contactându-ne prin telefon la numărul 031.426.0777 după următorul orar: 

    • Luni-vineri 10.00-18.00,

    • Sâmbătă si duminică închis pentru public,

    • Inchis de sărbătorile legale din Romania,

          sau 

  • folosind sectiunea " cere o oferta "  din Website. 

 

Comenzile vor fi procesate in următoarea zi lucrătoare.

 

5.2. Odată plasată o Comandă pentru achiziționarea unui produs din Website, Cumpărătorul va primi e-mail-uri în legătură cu statusul comenzii. Datele cardului de plata ale Clientului/ Utilizatorului/ Cumpărătorului nu vor fi accesibile S.C.Aurom Metal Investment S.R.L. si nici nu vor fi stocate de către de Administratorul website-ului sau de către procesatorul de plăti integrat in Site, ci doar de către instituția de autorizare a Tranzacției sau o alta entitate autorizata sa presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a cărei identitate Clientul/ Utilizatorul/ Cumpărătorul va fi informat, anterior introducerii datelor.

 

5.3 Comanda lansată reprezintă o ofertă din partea Cumpărătorului de a cumpăra monede, lingouri, precum si alte produse prin intermediul Website-ului, și acceptarea ei este opțională pentru Administrator, conform Termenilor și Condițiilor de față. Acceptarea Comenzii și încheierea contractului dintre Cumpărător și Administrator are loc la livrarea monedelor și lingourilor comandate.

 

5.4 Prin urmare, toate Comenzile sunt condiționate de verificarea corectitudinii  datelor furnizate de Client/ Utilizator/ Cumpărător in conformitate cu art 4.5, primirea plății în avans și, de asemenea, de disponibilitatea în stoc. Pentru motive de securitate a Tranzacțiilor, Clientul/ Utilizatorul/ Cumpărătorul este sfătuit sa nu rămână logat pe Site si sa nu seteze opțiunea de logare automata pe dispozitivele mobile. Divulgarea parolei de acces in cont nu este permisa si se recomanda folosirea unei parole cu caracter puternic de securitate (de ex.: sa conțină cel puțin opt caractere, incluzând litere mari, litere mici, cifre si caractere speciale).

 

 

 

5.5 Doar dacă monedele, lingourile, precum si celelalte produse comandate nu sunt disponibile, Clientul/ Utilizatorul/ Cumpărătorul va fi anunțat de către Administrator, folosind datele de contact furnizate și va avea posibilitatea de a:

 

-aștepta până când produsele comandate devin disponibile;

sau

-anula Comanda; in cazul acesta, restituirea sumelor încasate de la client se face in maxim 7 zile lucrătoare.

 

6. Livrarea

 

6.1 Livrarea va fi făcută la adresa specificată de Client/ Utilizator/ Cumpărător sau la sediul Administratorului, in funcție de opțiunea la plasarea Comenzii. De fiecare data, Clientul/ Utilizatorul/ Cumpărătorul trebuie să fie prezent la recepționarea Comenzii si să facă dovada identității sale și să semneze de primire. Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare Comanda. Vânzătorul va emite către Cumpărător o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligația Cumpărătorului fiind sa furnizeze toate informațiile necesare emiterii facturii conform cu legislația in vigoare.

 

6.2 Administratorul va expedia Comanda in termen de maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate in stoc si de maxim 5 zile lucratoare pentru produsele cu stoc indisponibil. Totuși, acesta nu va fi responsabil pentru întârzieri ce nu țin în mod direct de el, cum ar fi tulburări  climatice, trafic aglomerat, defecțiuni mecanice sau de alt fel survenite pe parcursul transportului, precum si orice alt caz de forță majoră. Toate informațiile folosite pentru descrierea Bunurilor disponibile pe Site (imagini statice / dinamice / prezentări multimedia / etc.) nu reprezintă o obligație contractuala din partea Vânzătorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

 

6.3 Taxa de livrare si de asigurare aplicabilă pentru comanda dvs. va fi evidențiată în mod clar în confirmarea Comenzii. În situația in care  optați pentru ridicarea de la sediul Administratorului, taxele de livrare si asigurare nu se aplica. In cazul plaților online, Vânzătorul nu este/nu poate fi făcut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumpărător, incluzând dar nelimitându-se la comisioane de conversie valutara aplicate de către banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia diferă de RON. Responsabilitatea pentru aceasta acțiune o poarta numai Cumpărătorul.

 

6.4 Dreptul de proprietate al produselor comandate prin intermediul Website-ului va fi transferat către Cumpărător în momentul livrării, în condițiile în care întreaga valoare a Comenzii a fost transferată în contul Administratorului sau achitata delegatului Administratorului sau reprezentantului curierului de transport.

 

6.5 Livrările vor fi efectuate către Cumpărător doar la primirea în contul Administratorului a valorii integrale a Comenzii, în cazul comenzilor achitate prin transfer bancar. Comanda se considera acceptată numai după încasarea integrala a valorii comenzii in cazul comenzilor cu plata prin OP. Prin trimiterea Comenzii, Cumpărătorul își exprima acordul sa primească facturile in format electronic prin adăugarea acestora de către Societatea comerciala Aurom Metal Investment S.R.L. in Contul sau prin intermediul poștei electronice, la adresa de e-mail menționata in contul sau.

 

 

 

7. Anularea comenzii și returnarea produselor

 

7.1 Clientul/ Utilizatorul/ Cumpărătorul are dreptul să anuleze comanda în orice moment între efectuarea plății în avans și livrarea Comenzii, contactând telefonic la numărul de telefon 031.426.0777. Administratorul își rezervă însă dreptul de a reține o Taxă de Anulare a Comenzii de 3% din valoarea acesteia. Anularea nu se poate face parțial  in situația comenzilor cu mai multe produse, ci pentru întreaga comandă. Orice comanda care nu a fost achitată in termen de 24 de ore va fi automat anulata.

 

7.2 Dreptul de returnare al produselor achiziționate de către Client/ Utilizator/ Cumpărător din acest  magazin on-line, conferit de Ordonanța OUG 34/2014 privind protecția consumatorilor la încheierea si executarea contractelor la distanța, nu este aplicabil în cazul de față, conform  Ordonanței Guvernului nr. 130/2000, Capitolul II, Art. 10, litera b.), deoarece produsele furnizate sunt dependente de fluctuațiile pieței financiare, prin urmare constituie o excepție de la acest drept.

 

Cum se poate cumpăra:

 

Pentru a putea începe achiziția de produse din magazin, online Clientul/ Utilizatorul/ Cumpărătorul trebuie sa îsi creeze un cont de client.

 

Pasul 1 - selecția monedelor, lingourilor din aur sau argint sau a altor produse

 

Când Clientul/ Utilizatorul/ Cumpărătorul a găsit produsul dorit, apasă butonul

 

 ADAUGĂ ÎN COȘ.

 

 Fiecare produs va fi adăugat în coșul de cumpărături și, permanent, Clientul/ Utilizatorul/ Cumpărătorul poate vedea numarul produselor din coș în partea de sus  a paginii în care se află.

Actualizarea numarului de produse comandate in cosul de cumparaturi se face apasand butonul  "ACTUALIZEAZA".

Produsele se vor afla in cosul de cumparaturi un timp limitat, 5 minute, dupa care cosul de cumparaturi se va goli automat daca nu finalizati comanda.

 

Pasul 2 - Lansarea comenzii

 

Odată terminată selecția produselor, Clientul/ Utilizatorul/ Cumpărătorul apasă pe unul din link-urile care duc spre Coșul de cumpărături și verifică dacă totul corespunde intențiilor sale de achiziție. Aici se poate modifica cantitatea sau se pot șterge produse din coș.

 

Daca Clientul/ Utilizatorul este cetățean român, moneda selectată trebuie să fie moneda națională, Lei, pentru ca achiziția să fie în concordanță cu legile fiscale române. Dacă Clientul/ Utilizatorul deține un voucher sau un cupon de reduceri, îl poate folosi în această etapă. Valoarea voucher-ului sau a cuponului va fi scăzută din valoarea totală a comenzii.

 

Se alege adresa de facturare, adresa de livrare, modalitatea de plată și se confirmă comanda. Apoi, Clientul/ Utilizatorul/ Cumpărătorul va primi un e-mail în care se va confirma primirea comenzii.

 

Livrarea produselor disponibile in acest website se pot livra DOAR  in Romania.

 

Pasul 3 - Efectuarea plătii

 

Comenzile pentru aur și argint pot fi livrate cu plata în avans, prin transfer bancar, urmând instrucțiunile din e-mail-ul de confirmare primit, cu card bancar si  ramburs sau in numerar la sediul companiei noastre in limita a 10.000 lei pentru persoane fizice si a 5.000 lei pentru persoane juridice , conform legislatiei in vigoare. Prețurile sunt actualizate  în funcție de evoluția cotației aurului și argintului pe piețele internaționale. Pentru a putea garanta prețul din e-mail-ul de confirmare, valoarea totală a comenzii in cazul optării de a efectua plata prin ordin de plata trebuie achitata în termen de 24 ore. Clientul/ Utilizatorul/ Cumpărătorul trebuie să verifice împreună cu banca sa dacă transferul poate fi realizat în acest interval, în caz contrar, se va contacta telefonic sau pe email Administratorul pentru o metodă alternativă de confirmare a plății sau comanda se va anula automat dupa acest interval de timp.

 

Pasul 4 - Livrarea monedelor sau lingourilor

 

Produsele comandate de Client/ Utilizator/ Cumpărător vor fi livrate numai pe teritoriul Romaniei prin curier în 2  zile lucrătoare de la confirmarea plății sau pot fi ridicate direct de la sediul nostru, in urma unei programări telefonice. Trebuie avut în vedere că  preluarea comenzii nu poate fi efectuată decât de Client/ Utilizator/ Cumpărător, prin semnătură, în baza actului de identitate.

 

DacăClientul/ Utilizatorul/ Cumpărătorul nu dorește să parcurgă acești pași si dorește sa achiziționeze monede si lingouri, este rugat să ne contacteze prin email sau telefon.

 

 

 

8. Confidențialitate

 

8.1. Politica de confidențialitate stabilește modul în care compania noastră folosește și protejează orice informații pe care Clientul/ Utilizatorul/ Cumpărătorul le furnizează pentru site-ul www.aurominvestment.ro, atunci când utilizează acest site. Administratorul se angajează să asigure faptul că datele private sunt protejate. Administratorul poate modifica periodic această politică, prin actualizarea acestei pagini. Clientul/ Utilizatorul/ Cumpărătorul trebuie să verifice periodic această pagină pentru a se asigura că este de acord cu orice modificări. Administratorul www.aurominvestment.ro va păstra confidențialitatea informațiilor de orice natura. Dezvăluirea informațiilor furnizate se va putea face doar in condițiile menționate in prezentul document. Nicio declarație publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvăluire către terțe parți nu va fi făcută de Cumpărător/Client cu privire la Comanda/Contract fără consimțământul prealabil scris al Vânzătorului. Prin transmiterea de informații sau materiale prin intermediul acestui site, se oferă Vânzătorului acces nerestricționat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afișa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informații. Clientul/ Utilizatorul/ Cumpărătorul este, de asemenea, de acord ca Vânzătorul sa poată utiliza liber, in interes propriu, aceste informații, idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ați trimis prin intermediul Site-ului.  Administratorul www.aurominvestment.ro nu va constitui subiect de obligații referitoare la confidențialitatea informațiilor trimise, daca legislația in vigoare nu prevede alte specificări in acest sens.

 

8.2. Vânzătorul poate colecta următoarele informații:

 

Nume, prenume, adresa, CNP, serie si număr, data emiterii si emitentul  Cartii de Identitate sau pașaport . Date de contact, inclusiv adresa de e-mail si numar de telefon.

 

Vânzătorul are nevoie de aceste informații pentru emiterea documentelor fiscale in acord cu legislatia in vigoare și a oferi servicii imbunatatite.

 

8.4. Păstrarea unor înregistrări interne.

 

Vânzătorul poate folosi informațiile pentru a îmbunătăți produsele și serviciile sale. Vânzătorul poate trimite periodic e-mailuri promoționale despre produsele noi, oferte speciale sau alte informații pe care crede că le puteți găsi interesante folosind adresa de e-mail pe care ne-ați furnizat-o prin acceptarea expresa a Dvs prin confirmare prin bifa in website de luare la cunoștința si acceptare. Din când în când, ar putea folosi, de asemenea, informațiile dumneavoastră pentru a vă contacta în scopuri de cercetare de piață prin acceptarea expresa a Dvs. De asemenea, poate folosi informațiile pentru a personaliza site-ul în funcție de interesele Clientului/ Utilizatorului/ Cumpărătorului.

 

9. Cesionarea si subcontractarea

 

Vânzătorul poate cesiona si/sau subcontracta o terța parte pentru Servicii ce țin de onorarea Comenzii, fara informarea Cumpărătorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vânzătorul va fi întotdeauna responsabil fata de Cumpărător pentru toate obligațiile contractuale.

 

10. Dreptul de proprietate intelectuala si industriala

 

10.1. Conținutul, astfel cum este definit in preambul, incluzând dar nelimitându-se la logo-uri, reprezentări stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau conținut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a S.C.Aurom Metal Investment S.R.L., acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obținute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licențe de utilizare si/sau publicare).

 

10.2. Clientului/Cumpărătorului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul către terțe parți, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricărui Conținut in orice alt context decât cel original intenționat de S.C. Aurom Metal Investment S.R.L., includerea oricărui Conținut in afara Site-ului, îndepărtarea însemnelor care semnifica dreptul de autor asupra Conținutului precum si participarea la transferul, vânzarea, distribuția unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afișarea Conținutului, decât cu acordul scris expres al S.C. Aurom Metal Investment S.R.L..

 

10.3. Orice Conținut la care Clientul/Cumpărătorul are si/sau obține acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta Documentului, in cazul in care Conținutul nu este însoțit de un acord de utilizare specific si valid încheiat intre S.C.Aurom Metal Investment S.R.L. si acesta, si fără nicio garanție implicit sau expres formulata din partea cu referire S.C. Aurom Metal Investment S.R.L. la acel Conținut.

 

10.4. Clientul/Cumpărătorul poate copia, transfera si/sau utiliza Conținut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederile Documentului. In cazul in care S.C.Aurom Metal Investment S.R.L. conferă Clientului/Cumpărătorului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit conținut, la care Clientul/Cumpărătorul are sau obține acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor conținuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor conținuturi pe site sau a perioadei definite in acord, conform condițiilor definite, in cazul in care acestea exista si nu reprezintă un angajament contractual din partea S.C.Aurom Metal Investment S.R.L. pentru respectivul Client/Cumpărător sau oricare alt terț care are/obține acces la acest conținut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui conținut, in timpul sau după expirarea acordului de utilizare.

 

10.5. Niciun Conținut transmis către Client sau Cumpărător, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobândit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligație contractuala din partea S.C.Aurom Metal Investment S.R.L. si/sau al angajatului/prepusului care a mijlocit transferul de Conținut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul conținut.

 

10.6. Este interzisa orice utilizare a Conținutului in alte scopuri decât cele permise expres prin prezentul Document sau de acordul de utilizare care îl însoțește, in cazul in care acesta exista.

 

11. Link-uri către alte site-uri

 

Site-ul poate conține link-uri către alte site-uri de interes. Cu toate acestea, odată ce Clientul/ Utilizatorul/ Cumpărătorul a folosit aceste link-uri pentru a părăsi site-ul, acesta trebuie să rețină că nu avem nici un control asupra celuilalt site web. Prin urmare, Vânzătorul nu poate fi facut responsabil pentru protecția şi confidențialitatea oricăror informații pe care le furnizați în timp ce vizitați aceste site-uri, acestea nefiind reglementate de această declarație de confidențialitate. Dați dovadă de prudență și luați cunoștință de politica de confidențialitate aplicabilă site-ului în cauză.

 

12. Securitate si responsabilitate

 

12.1. Vânzătorul se angajează să asigure o protecție cât mai ridicata în ceea ce privește informațiile Clientului/ Utilizatorului/ Cumpărătorului. În scopul de a preveni accesul neautorizat la informații sau divulgarea datelor, am instituit proceduri fizice, electronice şi manageriale pentru a proteja și securiza informațiile pe care le colectăm online.

 

12.2. Vânzătorul nu poate fi facut responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumpărătorul sau oricare terța parte o poate suferi ca rezultat al îndeplinirii de către Vânzător a oricărei din obligațiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor si Serviciilor după livrare si in special pentru pierderea acestora.

 

12.3. Prin crearea si utilizarea Contului, Clientul / Utilizatorul/ Cumpărătorul își asuma răspunderea pentru menținerea confidențialității datelor de Cont (user si parola) si pentru gestionarea accesării Contului, si, in măsura permisa de legislația in vigoare, este responsabil de activitatea derulata prin intermediul Contului sau.

 

12.4. Prin crearea Contului si/sau utilizarea Conținutului si/sau plasarea Comenzilor, Clientul / Utilizatorul/ Cumpărătorul accepta in mod expres si fără echivoc Termenii si condițiile Site-ului in ultima versiune actualizata care este comunicata in cadrul Site-ului, existenta la data creării Contului si/sau utilizării conținutului si/sau la data plasării Comenzii. Ulterior creării Contului utilizarea Conținutului echivalează cu acceptarea modificărilor intervenite asupra Termenilor si Condițiilor Site-ului si/sau a versiunilor actualizate ale Termenilor si Condițiilor Site-ului. 

12.5. Termenii si Condițiile Site-ului pot fi modificate oricând de către S.C.Aurom Metal Investment S.R.L., aceștia fiind opozabili Clienților / Utilizatorilor/ Cumpărătorilor de la data afișării in Site. Acceptarea Termenilor si Condițiilor Site-ului se confirma prin bifarea checkbox-ului corespunzător din Site si/sau prin trimiterea Comenzii si/sau prin efectuarea unei plăti online. Utilizatorul si/sau clientul trebuie sa își exprime acordul prin confirmare prin bifa in website de luare la cunoștința si acceptare a termenilor si condițiilor .

 

13. Folosirea cookie-urilor

 

Un cookie este un mic fișier care cere permisiunea de a fi plasat pe suportul de date al dispozitivului cu care accesați site-ul nostru. Odată ce sunteți de acord, fișierul este adăugat și cookie-ul ajută la analizarea traficului pe web sau vă permite să știți când vizitați un anumit site. Cookie-urile permit aplicațiilor web să ofere vizitatorului un răspuns personalizat, individual. Aplicația web poate adapta operațiunile sale la nevoile dvs., ceea ce vă place și ce nu, prin colectarea şi amintirea unor informații despre preferințele Clientului/ Utilizatorului/ Cumpărătorului. Noi folosim cookie-uri de jurnal de trafic pentru a identifica ce pagini sunt folosite. Acest lucru ne ajută să analizăm datele despre traficul de pagina web şi pentru a îmbunătăți site-ul nostru, în scopul de a-l adapta la nevoile clienților. Folosim aceste informații doar în scopuri statistice și de analiză de date, după care sunt îndepărtate din sistem. În general, cookie-urile ne ajuta sa va oferim un site mai bun, permițând-ne să monitorizăm care pagini sunt utile pentru Clientul/ Utilizatorul/ Cumpărătorul și care nu. Un cookie nu ne dă acces în nici un fel la computerul Clientului/ Utilizatorului/ Cumpărătorului sau orice informații despre dumneavoastră, altele decât datele pe care le alegeți să împărtășiți cu noi. Puteți alege să acceptați sau să refuzați cookie-urile. Cele mai multe browsere web acceptă automat cookie-uri, dar puteți modifica, de obicei, setarea browser-ului pentru a refuza cookie-uri, dacă preferați. Acest lucru, însă, vă poate împiedica de la a profita pe deplin de facilitățile site-ului nostru.

 

14. Controlul informațiilor personale

 

Clientul/ Utilizatorul/ Cumpărătorul poate alege să restricționeze colectarea sau utilizarea informațiilor sale personale în următoarele moduri:

 

Dacă Clientul/ Utilizatorul/ Cumpărătorul crede că oricare din informațiile pe care le deținem despre acesta sunt incorecte sau incomplete, este rugat să ne scrie un e-mail cât mai curând posibil, folosind adresa noastră de contact. Vom corecta cu promptitudine orice informații dovedite a fi incorecte. Ori de câte ori Clientului/ Utilizatorului/ Cumpărătorului i se cere să completeze un formular pe site, trebuie căutată caseta în care puteți să faceți clic pentru a indica faptul că nu doriți ca informațiile să fie folosite în scopuri de marketing. Dacă anterior ați fost de acord să folosim informațiile dvs. personale în scopuri de marketing, vă puteți răzgândi în orice moment, scriindu-ne un e-mail. Nu vom vinde, distribui sau închiria informațiile dvs. personale către terțe parți cu excepția cazului în care avem permisiunea dumneavoastră sau suntem obligați prin lege să facem acest lucru. Putem folosi informațiile dumneavoastră personale pentru a vă trimite informații promoționale despre terțe părți pe care credem că ați putea să le găsiți interesante dacă ne informați că doriți ca acest lucru să se întâmple prin acceptarea expresa a Dvs.

 

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulație a acestor date, modificata si completata, Societatea „Aurom Metal Investment” S.R.L. are obligația de a administra in condiții de siguranța si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati.

 

Scopul colectării datelor este:

 

– informarea Clienților/Cumpărătorilor privind situația Contului lor inclusiv validarea, expedierea si facturarea Comenzilor, rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o Comanda, la Bunurile si sau serviciile achiziționate.

 

Prin completarea datelor in formularul de creare de Cont si/sau de Comanda Cumpărătorul declara si accepta necondiționat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a S.C.Aurom Metal Investment S.R.L. si își da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate in scopul prevăzut mai sus.

 

Prin citirea Documentului ați luat la cunoștința faptul ca va sunt garantate drepturile prevăzute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție, dreptul de opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justiției in caz de încălcare a drepturilor   garantate de Legea 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulație a acestor date.

 

Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: Șoseaua Pipera nr. 44, București, in atenția S.C.Aurom Metal Investment S.R.L., va puteți exercita, in mod gratuit, pentru o solicitare pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu procesate.

 

Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: Șoseaua Pipera nr. 44, Bucureștii, sector 2, in atenția S.C.Aurom Metal Investment S.R.L., va puteți exercita dreptul de intervenție asupra datelor, după caz:

 

1. rectificarea, actualizarea, blocarea sau ștergerea datelor a căror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulație a acestor date, in special a datelor incomplete sau inexacte;

 

15 . Forța majora

 

Nici una din parți nu va fi răspunzătoare pentru neexecutarea obligațiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzător, total sau parțial este datorata unui eveniment de forța majora. Forța majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului parților si care nu poate fi evitat.

 

Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu încetează fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte părți încetarea de plin drept a Contractului fără ca vreuna dintre ele sa poată pretinde celeilalte alte daune-interese.

 

16. Legea aplicabila – jurisdicția

 

Prezentul capitol "Termeni si Condiții generale " se supune legii române. Eventualele litigii apărute intre administratorul site-ului si Clienți / Cumpărători se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi soluționate de instanțele judecătorești romane competente din Municipiul București.

 

 

 


 

 

Informatii

Program de lucru 18.06.2021

PROGRAM DE LUCRU   LUNI 21 IUNIE - INCHIS MARTI 22 IUNIE - 10.00 - 17.00       Va multumim pentru intelegere!      

Cum ne gasiti ?

Bucuresti, sector 2, Soseaua Pipera 44, Cladirea United Motors.

+40 31 426 0777